Malý zázrak menom repkovo-reďkvový olej Flaviol

20.08.2018

Ak máte radi studenú kuchyňu určite vás potešíme. Najnovší olej vo Flaviol rodine má lepšie hodnoty ako ktorýkoľvek iný olej. Repkovo-reďkvový olej Flaviol obsahuje najvýhodnejší pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín a navyše obsahuje aj najviac vitamínu E. A vy ho teraz môžete používať do všetkých obľúbených studených jedál.

V letných mesiacoch všetci preferujeme stravu, ktorá nás osvieži, nezaťaží nám žalúdok, ale pritom ho zasýti. Repkovo-reďkvový olej sa hodí do všetkých jedál a najmä dokáže zasýtiť žalúdok a dodať telu potrebné látke pre zdravie človeka, ktoré v takýchto pomeroch nemá žiadny iný olej. A nie len v letných mesiacoch je skvelý v kuchyni, ale aj počas celého roka vám bude pomáhať pri príprave jedál. Pripravujete často rôzne šaláty? Tak potom je pre vás ako stvorený. Má lahodnú chuť a dokáže zvýrazniť chuť ostatných surovín. Môžete ho využiť aj pri príprave majonéz, nátierok, dresingov či iných studených jedál. Taktiež sním môžete dochutiť alebo dozdobiť varené jedlá už priamo na tanieri alebo si primiešať malú lyžičku oleja do rannej kaše. Možností je veľa, kde tento zdravý a chutný repkovo-reďkvový olej môžete využiť. Vyskúšajte sami 😊.

Recept na bylinkový dresing, ktorý môžete použiť ku ktorémukoľvek šalátu.

Ingrediencie:

  • 1 téglik bieleho smotanového jogurtu
  • 1 PL Repkovo-reďkvového oleja FLAVIOL
  • Pažítka, bazalka, petržlenová vňať
  • Soľ, korenie


Postup:

Do nádoby vylejeme smotanový jogurt. Posekáme bylinky na drobno a pridáme do jogurtu spolu s repkovo-reďkvovým olejom. Ochutíme soľou a korením a môžeme podávať. Dobrú chuť!



Nasledujúci článok: